-
Warai סושי
למי שמכיר ואוהב ולמי שתמיד רצה לטעום ועוד לא העז, סדנאות הסושי שלנו הן חוויה יפנית אצלכם בבית או בצימר בזמן הנופש. הפכו כל מפגש חברתי או משפחתי לערב מהנה של חוויות וטעמים.
בסדנא נשמע על מקורות הסושי ונכיר את רזי הכנתו, נלמד איך מכינים את האורז כמו בסושיות של יפן, על בחירת המוצרים, חיתוכם ושילובם.
נתרגל את הכנת סוגי הסושי השונים: פוטומאקי, הוסומאקי, ניגירי, טמאקי, אורה-מאקי נתבל בסיפורים מתרבות יפן שיעשירו את הערב ובסוף נשב יחד ליהנות ולשבוע מהיצירות .
הפעילות מותאמת לקבוצה ומתאימה לכל הגילאים ולכל רמות העניין.
* 4 עד 20 משתתפים
* הסדנא מספקת את כל הכלים והמוצרים
* לכל הגילאים
* סושי כשר
* ניתן להזמין סדנא צמחונית
*אורך הסדנא כשלוש שעות
** ניתן להזמין ארוחות סושי מוכנות בתאום מראש.
-
Warai-צחוק גלילי
העיקרון שמאחורי "יוגה צחוק", פשוט: הצחוק משחרר, הצחוק בריא.
סדנת צחוק הנה הפעלה דינאמית הכוללת תנועה במרחב וצחוק מודרך בהשתתפות כל הקבוצה. הסדנה מניעה את המשתתפים וכוללת אינטראקציה בין המשתתפים, הפגת לחץ ומתח ויצירת גיבוש.
בתחילת הסדנה נדבר על היתרונות של הצחוק וההומור בדגש על היתרונות הבריאותיים והרגשיים של הצחוק. בהמשך נבצע חימום, סדרה של תרגילי צחוק קלים המשחררים את הצחוק הטבעי עד שכולם מתגלגלים מצחוק, ולסיום מדיטציית הרגעה.
* הפעילות מותאמת לקבוצה ומתאימה לכל הגילאים ולכל רמות הכושר.
*החל משישה משתתפים בקבוצה
*דרוש ביגוד נוח
*נכונות לחוויה
*לכל הגילאים ורמות הכושר
*אורך הסדנא 60-90 דקות
*הסדנא תתקיים בדשא ליד הצימרים, בין עצי המטע או בחדר האוכל